Contratimp: Al cincilea an consecutiv pe podiumul Campionatelor Naționale de Înot ale României

Campionatul Național de înot al Cadeților a avut loc în Târgoviște, la “Complexul Turistic de Natație”,  în perioada 11-14 iulie.

Octavian Postolache, antrenor de înot la Contratimp și la Complexul de Natație Târgoviște a mărturisit: Cu siguranță puțini sunt cei care cunosc expresia ,,Rezultatele vor veni în timp cu multă  răbdare”, însă antrenorii de la Contratimp o spun zilnic. Investim în copiii noștri timp, emoție, răbdare și bani.

Și Anca Pătrășcoiu, prima medaliată olimpică la 200 m spate la Jocurile Olimpice din Los Angeles, recunoaște că pentru a ajunge sus trebuie să muncești mult: Muncim împreună pentru atingerea obiectivelor antrenorilor și împlinirea viselor sportivilor. Anul acesta a fost rândul lui Ștefan Rachieru să urce pe podium de două ori, o data în postura de campion national la proba de 200m bras. El îi urmează pe colegii lui Andreea Văcaru, Adelina Bostangiu și Teodor Magda, medaliați și campioni naționali la edițiile precedente.

Acum 7 ani, Ștefan (Droma) făcea primii pași pe drumul performanței alături de antrenorul său, Octavian Postolache. Cu pași mărunți, pași ce reprezintă ore de tehnică, concentrare, capacitate de efort si nu în ultimul rând răbdare, au crescut împreuna și acum se bucură de primele medalii la Campionatele Nationale: aur în proba 200m bras și argint în proba 100m bras.

Aceste rezultate nu sunt o surpriză, sunt rezultatul muncii și răsplata pentru perseverența de care a dat dovada Ștefan, la cei 13 ani ai săi.

Acest Campionat Național de Cadeți a găsit clubul Contratimp ca o familie, formată în timp din sportivi și părintii lor, care în afară de faptul că și-au susținut copiii, au ajutat în numar mare la buna desfășurare a acestei ediții a Campionatelor Naționale de Cadeți de la Târgoviște. Clubul nostru a fost reprezentat la aceste Campionate Naționale de 9 cadeți care și-au îmbunătățit timpii și au urcat considerabil în clasament. Ne pregătim de vacanță, facem planuri pentru pregătirea următoarelor concursuri de obiectiv, care vor avea loc în lunile noiembrie și decembrie. Ne gândim și la o selecție de copii talentați în Târgoviște, care să se alăture celor 14 copii deja selectionați în grupa de perfecționare aici în Târgoviște.

Susținerea sponsorilor clubului nostru s-a făcut simtită și de această dată, multumiri se cuvin LUDIS GLORIA SI KALDIO!

8 comments

  1. Hello there! Would you mind if I share your blog with my twitter group? There’s a lot of people that I think would really appreciate your content. Please let me know. Thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *